Blog

Meer weten over wat er te doen is in Sas van Gent, in ons blog delen we maandelijks evenementen, nieuws en andere berichten. Blijf op de hoogte. 

 

Restaurants Sas van Gent Restaurants Sas van Gent

Geschreven op 26 maart 2024 door Sas+ Op zoek naar een heerlijk restaurant om een hapje te eten in Sas van Gent? Ondanks het bescheiden formaat van ons prachtige stadje is er genoeg om uit te kiezen. Of je nu wilt gaan eten met vrienden, familie, het gezin of romantisch met twee.

Winkels Sas van Gent Winkels Sas van Gent

Geschreven op 26 maart 2024 door Sas+ Een dagje winkelen in Sas van Gent? Er zijn genoeg leuke winkels en speciaalzaakjes die het de moeite waard maken om eens te komen kijken in het centrum van Sas van Gent. We zetten de leukste zaakjes op een rij.

Betekoppenstad viert carnaval 2024 Betekoppenstad viert carnaval 2024

Geschreven op 1 februari 2024 door Sas+ Bijna is het zover en iedereen in (en ook buiten) Sas van Gent staat weer te springen om carnaval te vieren met elkaar. Zoals ieder jaar is staat er nu ook weer genoeg op de planning buitenom feesten in de cafés met vrienden en familie.

Wat te doen in Sas van Gent? Herfst- en winteragenda 2023 Wat te doen in Sas van Gent? Herfst- en winteragenda 2023

Geschreven op 10 oktober 2023 door Sas+ Het weer wordt steeds minder, de koude dagen beginnen eraan te komen. Maar in Sas van Gent is er de komende maanden nog genoeg te doen. Benieuwd naar de agenda voor de herfst en winter van 2023? Wij zetten de evenementen in Sas van Gent op een rij.

Koningsdag 2023 Sas van Gent Koningsdag 2023 Sas van Gent

Geschreven op 18 april 2023 door SAS+ Vier Koningsdag in Sas van Gent. Het comité heeft weer een mooi programma voor jong en oud samengesteld.

Evenementen Sas van Gent 2023 Evenementen Sas van Gent 2023

Geschreven op 13 maart 2023 door SAS+ Regelmatig is er iets te doen in Sas van Gent. Hier vindt je een overzicht van de activiteiten tot aan de zomer van 2023.

Sportief het nieuwe jaar in Sportief het nieuwe jaar in

Geschreven op 20 januari 2023 door SAS+ Buiten sporten is gezond. Op het kanaaleiland in Sas van Gent vind je een professioneel ingerichte bootcamp met 11 oefeningen. Download de oefeningen nu en start het jaar sportief.

Evenementen Sas van Gent 2022 Evenementen Sas van Gent 2022

Geschreven op 22 september 2022 door Sas+ Wat staat er allemaal op de agenda. We zetten de evenementen van 2022 in Sas van Gent voor je op een rij.

Speelweek in Sas van Gent Speelweek in Sas van Gent

Geschreven op 16 augustus 2022 door Sas+ Er is altijd wat te beleven in Sas van Gent. Ook voor kinderen. Van 29 augustus t/m 2 september is het speelweek! Tijdens deze week is er van alles te doen voor kinderen van 6 tot 15.

Wandelen door natuurgebied Canisvliet Wandelen door natuurgebied Canisvliet

Geschreven op 20 juli 2022 door Sas+ Wandelen door de natuur kun je heerlijk doen in het natuurgebied Canisvliet nabij Sas van Gent. Kom wandelen door dit prachtige gebied in Zeeuws-Vlaanderen.

Een dagje weg in Zeeuws-Vlaanderen Een dagje weg in Zeeuws-Vlaanderen

Geschreven op 24 juni 2022 door Sas+ Wil je lekker een dagje weg in Zeeuws-Vlaanderen? Kom eens langs in Sas van Gent en ontdek alles wat de stad te bieden heeft. Ontdek de bezienswaardigheden van Zeeuws-Vlaanderen.

Circus 't Sàààsss Circus 't Sàààsss

Geschreven op 2 juni 2022 door SAS+ Op zaterdag 25 juni strijkt Circus 't Sàààsss weer neer aan de Prinsenkade in Sas van Gent! Kom jij naar deze ludieke en unieke circusvoorstelling?

Onderhoud brug Sas van Gent Onderhoud brug Sas van Gent

Geschreven op 20 mei 2022 door SAS+ Van 24 mei tot en met 21 juni is de brug van Sas van Gent gestremd voor al het verkeer wegens vervanging van systemen en installaties. Lees hier alle informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Doe eens een lekker rondje Sas Doe eens een lekker rondje Sas

Geschreven op 2 mei 2022 door SAS+ Een wandeling combineren met een hapje en drankje, wie wil dat nu niet! Sas van Gent en omgeving lenen zich uitstekend voor een wandeling en bovendien hebben we vele horecazaken waar u terecht kunt voor een heerlijk hapje en drankje.

Koningsdag in Sas van Gent Koningsdag in Sas van Gent

Geschreven op 25 april 2022 door SAS+ Koningsdag wordt dit jaar weer uitgebreid gevierd in Sas van Gent! Kom op woensdag 27 april naar Sas van Gent en beleef plezier aan de activiteiten voor jong en oud.

15 augustus: Doe eens een rondje Sas! 15 augustus: Doe eens een rondje Sas!

Geschreven op 22 juli 2021 door SAS+ Een gezellige mid-zomerdag in Sas van Gent. Onze winkeliers hebben speciale acties en de horeca heet je van harte welkom om op veilige wijze te genieten van al het goede dat Sas te bieden heeft!

Bezoek de campings in Zeeuws-Vlaanderen Bezoek de campings in Zeeuws-Vlaanderen

Geschreven op 23 maart 2020 door Anouk Houtepen Zeeuws-Vlaanderen is een leuke plek wanneer je er op uit trekt met je camper. Heb jij de camperplaats van Sas van Gent al ontdekt?

Fiets een rondje Sas van Gent Fiets een rondje Sas van Gent

Geschreven op 17 januari 2020 door Anouk Houtepen Zowel de polders rond Sas van Gent als die van onze zuiderburen zijn super prachtig. Ga er op uit en neem de ‘Sas dijken en polders’ route!

De Schepentrekkersroute wandelen in Sas van Gent De Schepentrekkersroute wandelen in Sas van Gent

Geschreven op 28 november 2019 door Anouk Houtepen Van alle routes die je in Sas van Gent kunt wandelen, is de Schepentrekkersroute misschien wel het mooist! Ontdek en beleef een mooi stukje geschiedenis.

Sas van Gent, de trekpleister in Zeeland Sas van Gent, de trekpleister in Zeeland

Geschreven op 16 oktober 2019 door Anouk Houtepen Sas van Gent is één van de mooie dorpjes die valt onder de gemeente Terneuzen in het mooie Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen. Sas van Gent heeft ook een schitterende omgeving waar je kunt wandelen en fietsen.

Doe eens een rondje Sas! Doe eens een rondje Sas!

Geschreven op 15 augustus 2019 door Sas van Gent In Sas van Gent, de grensplaats gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen, valt van alles te ontdekken en te beleven.