Wat te doen in Sas van Gent? Herfst- en winteragenda 2023

Geschreven op 10 oktober 2023 door Sas+ • 537 keer bekeken

Het weer wordt steeds minder, de koude dagen beginnen eraan te komen. Maar in Sas van Gent is er de komende maanden nog genoeg te doen. Benieuwd naar de agenda voor de herfst en winter van 2023? Wij zetten de evenementen in Sas van Gent op een rij.

Oktober in Sas van Gent

Het is dan toch echt oktober, en op een paar mooie dagen na lijkt het toch echt geen terrasweer meer te zijn. Gelukkig biedt de Statie in Sas van Gent ons wat entertainment.

The Eagles Legacy in de Statie

Op 28 oktober gaan we terug naar de jaren 70 en 80 met de wereldhits van The Eagles. Deze zeskoppige tribute band beloofd een ervaring te zijn. Of je nu liefhebber bent van The Eagles of op zoek bent naar een leuke avond, dit mag je niet missen. Bestel gemakkelijk je tickets.

Wat te doen in november?

Momenteel staan er twee evenementen gepland voor november. Heb jij ze al in de agenda gezet.

FestiBO in de Leutfabriek in Sas van Gent

Op vrijdag 24 november komt het grootste ééndaagse netwerkevenement naar Sas van Gent. De FestiBO komt dit jaar naar de leutfabriek en combineert netwerken, inspirerende sprekers, muziek en food. Ben jij een ondernemer uit Zeeuws-Vlaanderen? Dan mag je de FestiBO zeker niet missen. Bestel je tickets op de website van de FestiBO.  

Marjolijn Polfliet: Het Groot Nederlands Songbook

Het beloofd een week te worden vol muziek en gezelligheid want 25 november is er weer een muzikale avond in de statie. Marjolijn Polfliet komt met Nederlandstalige liedjes naar Sas van Gent. Een avond vol met cultureel erfgoed van Nederlands bodem. Kom jij ook.

Decembermaand

December is altijd een heerlijke maand vol met feestdagen en gezelligheid, toch is er nog genoeg te beleven.

Maikel Harte in de Statie

Kom 7 december genieten van de inmiddels Zeeuwse traditie: de eindejaar voorstelling van Maikel Harte. Lachen is gezond, zeker in de donkere dagen. Kom jij ook naar de statie? Bestel je tickets.

Zeeuws-Vlaams Kamerorkest

Fan van klassieke muziek uit de Barok periode? Kom dan zeker genieten van de prachtige muziek van het Zeeuws-Vlaams Kamerorkest. Bestel je tickets op de website van de Statie.

« Bekijk de andere blogartikelen