Winkels Sas van Gent

Geschreven op 26 maart 2024 door Sas+ • 128 keer bekeken

Een dagje winkelen in Sas van Gent? Er zijn genoeg leuke winkels en speciaalzaakjes die het de moeite waard maken om eens te komen kijken in het centrum van Sas van Gent. We zetten de leukste zaakjes op een rij.

Winkelen in Sas van Gent

Laat ons je meenemen door het centrum van Sas van Gent. Vol met leuke zaakjes en winkeltjes van kleding tot meubels en van boeken tot fietsen. Voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon terecht voor je boodschappen. Maar in deze lijst zetten we de wat meer bijzondere winkels op een rij.  

Bankgeheim

Op zoek naar prachtige merken en modieuze kleding? Kom dan zeker eens naar Bankgeheim! Met ruim 300m2 aan de meest uiteenlopende kleiding, zul je hier zeker slagen. Van casual tot feestelijk en van sportief tot zakelijk. Bankgeheim heeft alles om een totale outfit te creëren. Dit doen ze dan ook het liefste samen met jou. Laat je adviseren.  

Maas Modes Heren

Voor herenkleding moet je bij Maas Modes Heren zijn. Deze herenspeciaalzaak is al sinds 1933 een begrip in Sas van Gent. De winkel kenmerkt zich door met zorg geselecteerde collecties met een ruime keuze in stijlen en maten. Zo is de winkel ook gespecialiseerd in grote maten voor de man met een ‘maatje meer’. Laat je adviseren en ontdek de nieuwste collectie.

Mikado

Mooie sieraden en andere accessoires kun je vinden bij Mikado. Op zoek naar een leuk cadeau of decoratie? Deze winkel heeft de nieuwste trends! Kom eens kijken en ontdek de leukste spulletses.

Sasse Kringloop

Fan van vintage en tweedehands? De Sasse Kringloop heeft van alles staan. Van meubels tot kleding en meer. Je kunt je makkelijk een paar uurtjes vermaken in de enige echte kringloopwinkel van Sas van Gent.

’t Edelsteentje

Wat je hier kunt vinden? Lees enkel de naam. Mooie edelstenen, kristallen en meer. Op zoek naar een winkel waar je extra kracht uit kunt halen? ‘t Edelsteentje verkoopt maar liefst 800 geneeskrachtige stenen. Naast edelstenen verkopen ze ook wierook, klankinstrumenten en sieraden. Kom eens langs!

Matilda’s Boek

Matilda’s Boek is de boekenzaak van Sas van Gent. Nieuwe en tweedehands boeken, luisterboeken en cadeauartikelen. Een boek is veel meer dan alleen iets leuks om te lezen. Met een boek kun je jouw fantasie laten leven. Wat ga jij binnenkort lezen?

Kopwerk

Kopwerk is de fietsenzaak van Sas van Gent, met een specialisatie op wielrenners. Als jij regelmatig de fiets pakt dan mag je deze zaak gewoon weg niet missen. Zo kun je hier ook terecht voor custom racefietsen.

Markt 4

Meer winkels in één ruimte? Kom dan naar Markt 4: Winkelen, eten en meer op één plaats. Dit bijzondere pand is zeker een bezoekje waard.

« Bekijk de andere blogartikelen