Lekker Rondje Sas

Een lekker rondje wandelen en af en toe iets lekkers eten en drinken, da's pas echt genieten. Als je een stad of dorp bezoekt is het dé ultieme manier om een leuke middag te beleven en ondertussen de plaats te bezichtigen. 

Culinaire wandeling

Ontdek Sas van Gent op culinaire wijze met deze leuke wandeling langs verschillende restaurants. Tijdens dit culinaire rondje kun je bij de deelnemende restaurants genieten van een lekker hartig op zoet hapje. Drie heerlijke hapjes bij drie heerlijke restaurants in Sas van Gent.

Lekker rondje: Wandeling en eten

Deze unieke ervaring stelt je in staat om op je eigen tempo te genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij verschillende deelnemende restaurants in de stad, zonder de aanwezigheid van een gids of een vast menu. Maak je klaar voor een smaakvolle ontdekkingsreis door de stad, waarbij je kunt genieten van de heerlijke hapjes die de lokale horeca te bieden heeft.

Laat je verrassen door de verscheidenheid aan smaken en texturen terwijl je door de straten van Sas van Gent wandelt. Elk hapje is met zorg bereid. Tijdens je wandeling door de stad kun je genieten van de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis die Sas van Gent te bieden heeft.

Met het lekker rondje leer je Sas van Gent pas echt kennen. Bestel je bonnen!

Eten Sas van Gent

Met het lekker rondje ontdek je in één keer de beste restaurants van Sas van Gent. Ontdek de restaurants in Sas van Gent.