Sportief rondje Sas

Ben je klaar voor een echt sportief rondje: Een professioneel ingerichte bootcamp vind je op het kanaaleiland in Sas van Gent. Door middel van bordjes worden duidelijke instructies gegeven. De bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Buiten sporten in Sas van Gent

Om sportief bezig te zijn hoef je niet naar de sportschool. Buiten sporten is gezond. Op het kanaaleiland in Sas van Gent gratis buiten sporten? Volg de 11 oefeningen geschikt voor jong en oud op ieder niveau. 

Bootcamp Sas van Gent

De bootcamp op het Kanaaleiland is ontworpen met verschillende oefeningen op verschillende niveaus, zodat je op je eigen tempo kunt trainen. Of je nu wilt werken aan je uithoudingsvermogen, spierkracht of flexibiliteit, je kunt zelf bepalen welke oefeningen je doet en in welke volgorde.

Of je nu kiest voor een intensieve cardio-workout of een krachttrainingssessie, de zelfgeleide bootcamp op het Kanaaleiland biedt je de vrijheid en flexibiliteit om op je eigen tempo te sporten. Geniet van de natuur, adem de frisse lucht in en haal het beste uit jezelf tijdens deze onvergetelijke bootcampervaring op het Kanaaleiland in Sas van Gent.