Participanten

BankgeheimBrouwerij La FontaineCafé de RijnvaartChevDeliciisDocksideGemeente TerneuzenHet StremijnIndustrieel Museum ZeelandJolieKopwerkMaas Modes HerenMarkt 4NederdesignRecht door Zee

Het plan is mede tot stand gekomen met een financiële bijdrage van bovenstaande bedrijven en de gemeente Terneuzen. 

Stichting SAS+

De Stichting SAS+ is de ondernemersvereniging van Sas van Gent. Vier Sasse ondernemers zijn de initiatiefnemers van dit plan. Je kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens:

Prinsenkade 12
4551 CN Sas van Gent
E-mail: bestuur@sasvangent.nl 

Disclaimer

Het auteursrecht op deze website berust bij Stichting SAS+. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Stichting SAS+, tenzij anders aangegeven.

Stichting SAS+ betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Stichting SAS+ aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Lees ook: