Fietsroutes Zeeuws-Vlaanderen vanuit Sas van Gent

Een heerlijke fietstocht maken door Zeeuws-Vlaanderen. We hebben drie prachtige routes opgesteld vanuit het mooie Sas van Gent. Sas van Gent is een perfecte uitvalsbasis om de polders en dijken van het Zeeuwse landschap te ontdekken. Rij langs bezienswaardigheden door de natuur en geniet op de fiets.

Fietsroute Sas van Gent

Pak de fiets en download één van onze rondjes. We hebben drie rondjes opgesteld. Met de eerste twee fietsroutes ga je fietsen in Zeeuws-Vlaanderen en een stukje van Vlaanderen. De derde route is er een museumrondje, een fietsroute van het Industrieel Museum Zeeland in Sas van Gent naar museum het Warenhuis in Axel en terug. 

Heerlijk fietsen Sas van Gent

Leer onze mooie stad kennen. Een stad met een rijke industriële historie en mooie monumentale panden. We delen graag alles wat de stad te bieden heeft met onze gratis stadsgids. Zo kun je ook zonder één van onze routes de stad helemaal ontdekken.

Fietsen in Zeeuws-Vlaanderen

We bieden drie fietsroutes aan. Allemaal met een eigen karakter en unieke omgeving. Welke kies jij?

Fietsroute Sas, Dijken en Polders: Fiets van Sas van Gent naar Philippine

Ontdek de geschiedenis van Sas op de fiets. Fiets langs bezienswaardigheden en horeca. Deze route combineert polders, landschappen met stad en dorp. Deze route komt halverwege uit in Philippine een stad met een groot aantal horeca gelegenheden.

Fietsroute sportief met dikke banden: Fietsen door Nederland en België

Deze route van wel 42 kilometer is voor de echte sportieve fietser. Rij door Polders en langs dijken en soms zelfs van de gebaande paden af. De route door Nederland en Vlaanderen met onze route.

Na de fietstocht een museumbezoek

Op zoek naar een activiteit om na de fietstocht te doen? Bezoek het Industrieel Museum in Sas van Gent. Fiets van het warenhuis in Axel naar het Museum en leer de geschiedenis van Sas van Gent beter kennen.

Ontdek ook onze andere routes

Liever een wandeling? Of de stad ontdekken met gids? Ontdek al onze rondjes in de buurt van Sas van Gent.