Fietsroute Sas van Gent

Pak de fiets en download één van onze rondjes. We hebben drie rondjes opgesteld waarbij je kunt kiezen tussen stad en dorpjes of een sportievere route buitenom de gebaande paden.

Fietsroute Sas, Dijken en Polders: Fiets van Sas van Gent naar Philippine

Ontdek de geschiedenis van Sas op de fiets. Fiets langs bezienswaardigheden en horeca. Deze route combineert polders, landschappen met stad en dorp. Deze route komt halverwege uit in Philippine een stad met een groot aantal horeca gelegenheden.

Fietsroute sportief met dikke banden: Fietsen door Nederland en België

Deze route van wel 42 kilometer is voor de echte sportieve fietser. Rij door Polders en langs dijken en soms zelfs van de gebaande paden af. De route door Nederland en Vlaanderen met onze route.

Na de fietstocht een museumbezoek

Op zoek naar een activiteit om na de fietstocht te doen? Bezoek het Industrieel Museum in Sas van Gent. Fiets van het warenhuis in Axel naar het Museum en leer de geschiedenis van Sas van Gent beter kennen.

Heerlijk fietsen Sas van Gent

Leer onze mooie stad kennen. Een stad met een rijke industriële historie en mooie monumentale panden. We delen graag alles wat de stad te bieden heeft met onze gratis stadsgids. Zo kun je ook zonder één van onze routes de stad helemaal ontdekken.

Ontdek ook onze andere routes

Liever een wandeling? Of de stad ontdekken met gids? Ontdek al onze rondjes in de buurt van Sas van Gent.