Camperplaats Sas van Gent

Camperplaats ’t Eiland is een geliefde locatie voor camperaars. De camperplaats ligt aan het kanaal van Gent naar Terneuzen waar je een prachtig uitzicht hebt over de voorbijvarende schepen. Tijdens je verblijf bij Camperplaats ’t Eiland beschik je over water, elektriciteit, loospunten voor afvalwater en cassettes en een afvalpunt. Het centrum van Sas van Gent, met diverse winkels, horecagelegenheden en bezienswaardigheden bevindt zich op loopafstand. Ga voor meer informatie naar camperplaatssasvangent.nl.

Diverse wandel- en fietsrondjes kunnen vanaf de camperplaats gedaan worden. Tevens kun je vlakbij de camperplaats een rondje bootcampen:

Ontdek camperplaats 't eiland Sas van Gent

Camperplaats 't Eiland is de ideale uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen is dit de ideale uitvalsbasis voor een fietstocht door de rustige Zeeuwse polders of een daguitstap naar Gent, Terneuzen, Hulst, Sluis, Philippine of één van de andere leuke dorpjes. 

Gratis stadsgids

Camperplaats 't Eiland is gelegen in Sas van Gent, nabij het Kanaal van Gent naar Terneuzen en is niet alleen de ideale uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Sas van Gent zelf heeft namelijk veel te bieden. Wat dacht je van de historische binnenstad met monumentale panden, een kopje koffie op het terras van één van de vele horecagelegenheden of nieuwe kleding. Sas van Gent heeft veel te bieden!

Ontdek het in de gratis stadsgids. Zo kun je ook zonder één van onze routes de stad helemaal ontdekken.