Evenementen Sas van Gent 2023

Geschreven op 13 maart 2023 door SAS+ • 34 keer bekeken

Regelmatig wordt er in Sas vasn Gent iets georganiseerd. Maandelijks vinden er diverse optredens plaats in MFC De Statie en ook in de cafés en restaurants wordt regelmatig een themavond of optreden aangeboden. Wat er de komende periode allemaal te doen is lees je hier.

Wil je zelf een evenement organiseren in Sas van Gent of heb je een leuk idee? Neem dan contact op met de ondernemersvereniging via bestuur@sasvangent.nl

Evenementen Sas van Gent maart

Deze maand is MFC De Statie in Sas van Gent de place to be. Op maandag 20 maart is het Wereltverteldag. Dialectvertellers vertellen onder muzikale begeleiding streekverhalen. Voor de fans van Adele brengt de talentvolle zangeres Jolanda Knecht ‘The ADELE Project’, een Adele Tribute met een reis door haar 3 studio albums en spectaculaire live shows. Van 29 maart tot 2 april is Sas van Gent één van de gaststeden van het Nederlands-Vlaams Kortfilmfestival. Meer informatie en tickets voor deze evenementen vindt je op de website https://destatie.nl/agenda/

Wat is er te doen in de maand april

Tijdens de Paasdagen kun je bij diverse restaurants in Sas van Gent genieten van een brunch of lunch zoals bij Chev en de Gastronoom. Voor reserveringen of meer informatie verwijzen we u graag naar de plaatselijke horeca. Houdt jij van de Nederlandse muziek, dan kun je op vrijdag 14 april genieten van de Nederlandse coverband Hollandse Kost in MFC De Statie. Op zondagmiddag 23 april is het weer tijd voor het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie de Vereenigde Vrienden. Deze maand blijven we in de Hollandse sferen met een uitgebreid Koningsdagprogramma op donderdag 27 april. 

Meimarkt in Sas van Gent

Naar jaarlijkse traditie vind op 1 mei de Meimarkt plaats. Van 10.00 tot 18.00 vindt je in het centrum van Sas van Gent vele marktkramen, gezellige terrasjes en zijn alle winkels geopend. 

Alvast voor in de agenda's:

1 tot 5 september: kermis

7 december: Maikel Harte MFC De Statie

« Bekijk de andere blogartikelen