Circus 't Sàààsss

Geschreven op 2 juni 2022 door SAS+ • 535 keer bekeken

We hebben groot nieuws: Circus ’t Sàààsss strijkt dit jaar weer neer in Sas van Gent! Op zaterdag 25 juni 2022 om 19.00 is iedereen welkom in de circustent aan de Prinsenkade. Het belooft weer een memorabele avond voor jong en oud te worden.

Een uniek circus

Circus ’t Sàààsss is geen traditionele circusvoorstelling met acrobatiek, dans, jongleerwerk, koordansen, clowns en dieren. Nee, de regionale circusartiesten van Circus ’t Sàààsss brengen een ludieke en unieke circusvoorstelling! De avond start met een ludieke openingsact van de circusdirectie gevolgd door onder meer optredens van huisclown Servo, de Gebroeders Terechenko en de Orange Band zorgt voor de muzikale ondersteuning.

Kleurplatenwedstrijd

We willen de kinderen uit Sas van Gent, Philippine en Westdorpe weer vragen om de kleurplaat in te kleuren zodat we deze kunnen gebruiken voor het affiche van Circus ’t Sàààsss. Natuurlijk worden de mooiste kleurplaten beloond met …..

De kleurplaten worden verspreid via de basisscholen waar clown Servo ze komt ophalen.

Praktische informatie

De circusartiesten zetten de praktische informatie graag nog even op een rijtje:

Datum: zaterdag 25 juni 2022

Tijdstip: 19.00 uur

Locatie: Circustent Prinsenkade Sas van Gent

Entree: kaartjes te koop bij de ingang | volwassenen € 1 of € 2 | Kinderen gratis

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Circus 't Sàààsss?

Via de Facebookpagina van Circus ’t Sàààsss blijf je op de hoogte van alle voorbereidingen en nieuws omtrent het circus. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de geschiedenis van het Circus ’t Sàààsss of foto’s bekijken? Bekijk dan de website http://www.circussaaasss.nl/.

« Bekijk de andere blogartikelen