Bezoek de campings in Zeeuws-Vlaanderen

Geschreven op 23 maart 2020 door Anouk Houtepen • 1682 keer bekeken

Terwijl ik deze blog schrijf, schijnt de zon hier de woonkamer in en krijg ik nog meer zin om eropuit te trekken. Het begon eigenlijk al te kriebelen toen ik gisterenavond naar huis liep en de eerste campers afsloegen naar de camperplaats van Sas van Gent hier aan het einde van het Sasse haventje. Nu de lente zijn intreden doet, zien we het steeds meer en meer dat mensen een bezoekje brengen aan een camping in Zeeuws-Vlaanderen.

De camperplaats van Sas van Gent

In het begin was het een camperplaats voor 2 campers. Maar ondertussen lijkt het soms een gezellige camping met uitzicht op het kanaal van Terneuzen naar Gent. Een gezellig zicht is het wanneer ik een rondje over onze wandelboulevard doe en je de koppels voor hun camper ziet genieten van een glaasje wijn. Misschien is het nog een idee om Camping Sas van Gent te beginnen.

Camperplaatsen in Terneuzen

Zeeuws-Vlaanderen is een leuke plek wanneer je er op uit trekt met je camper. De heerlijke poldernatuur, zeker wanneer straks de typerende knotswilgen weer uitschieten. De verschillende pittoreske dorpjes hebben leuke bezienswaardigheden en heerlijke horecagelegenheden die het goed vertoeven maken. Niets is makkelijker wanneer je dan ook nog je camper dicht bij je in de buurt hebt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een camping in Terneuzen? Dan zit je hier goed. Zo hebben we hier in de gemeente Terneuzen verschillende camperplaatsen, maar ik denk oprecht dat onze camperplaats van Sas van Gent toch wel de mooiste is.

« Bekijk de andere blogartikelen